Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
13.februar 2023

Årets produsenter 2021

Hvert år hedrer vi tre bønder som hever nivået på produksjon av kylling. På grunn av koronapandemien fikk vi ikke delt ut prisene til årets produsenter i 2021, før nå.

Produsentene som utmerket seg i 2021 er:

Årets produsent oppal 2021: Andreas Moen fra Steinkjer

Andreas Moen utmerker seg på samarbeid. Enten det er med kollegaer, fôrmøller eller Norsk Kylling. Andreas´ særlige fokus på haner har bidratt til viktig læring, og hanene har gitt gode resultater i rugeeggproduksjonen. For dette har Andreas flere ganger mottatt bonus for god prestasjon i rugeeggflokkene som er levert herfra.

Årets produsent rugeegg 2021: Sondre og Linn Rikstad fra Meldal

Sondre og Linn Rikstad jobber systematisk med forbedring. De er også flinke til å dele erfaringer med de andre bønder og bidrar til forbedring også her. Sjåførene våre skryter også av hvordan de legger til rette for hygienisk og enkel egghenting. Det er alltid hyggelig å komme på besøk til Sondre og Linn, og de har også vært svært delaktig i pågående prosjekter for å bedre både produksjon og dyrevelferd.

Årets produsent slaktekylling 2021: Per Olav Tranmæl fra Melhus

Per Olav Tranmæl er en produsent som har svært god kontroll på driften og meget gode produksjonsresultater. Han har et godt øye for enkeltdyrene i flokken, er særdeles nøye på hygiene, og har stålkontroll på innrapportering av skjemaer og tall. Hos Per Olav er det svært lite behov for ekstra oppfølging. Hele gården bærer preg av at dette er en produsent med stor nøyaktighet.

 

Takk for arbeidet dere gjør og gratulerer med utmerkelsene!