Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22.desember 2023

Ledige stillinger

Bli med på laget! Nå har vi flere spennende stillinger med søknadsfrist i januar 2024.

Business controller

Har du sterke analytiske ferdigheter? Hos oss blir du en del av et dyktig controllerteam som samhandler tett og følger opp ulike deler av virksomheten. Våre business controllere er nøkkelressurser i økonomistyringen, og vil bidra inn i selskapets strategiske beslutninger. I tillegg vil du bli involvert i hele verdikjeden, hvor vi hele tiden jobber med å styrke vår økonomiske, operasjonelle og bærekraftige ytelse.

Søk her

 

Prosjektleder

Som prosjektleder i avdelingen bærekraftig innovasjon vil du spille en nøkkelrolle i å bygge en grønn verdikjede som setter en ny miljøstandard for fremtidens næringsmiddelindustri. Du vil samarbeide med ulike team for å sikre at våre produkter og prosesser reflekterer ambisiøse mål knyttet til miljø, dyrevelferd, sosialt ansvar og verdistyring. Avdelingen har en bred portefølje med prosjekter med mål om å finne mer bærekraftige måter å produsere mat på. Du vil jobbe tett sammen med lederen for forretningsområdet og få ansvar for analyser og gjennomføring av utviklingsprosjekter i hele verdikjeden.

Søk her

 

HR-rådgiver

Er du en av oss med et sterkt engasjement for å jobbe med mennesker i komplekse organisasjoner? Og som vet at lønnsomhet og effektivitet kommer gjennom trivsel, personlig utvikling og motiverte ansatte? Som inspireres av HR teknologi og digitaliserte støtteprosesser i tett samspill med menneskene i organisasjonen? Vi er på jakt etter deg som er oppriktig interessert i operativt rådgivende og veiledende organisasjonsarbeid, i en virksomhet i rask utvikling. For å understøtte visjonen om å bli verdens beste næringsmiddelverdikjede, vil også denne stillingen bidra inn mot strategisk organisasjonsutviklings- og forbedringsarbeid.

Søk her

 

Ansvarlig for internkommunikasjon og lederstøtte

Vi søker etter deg som er god på tekst eller video, og som vet hvordan du lager presentasjoner som engasjerer. Du vil jobbe tett på ledelsen i selskapet, bidra til god informasjonsflyt og sørge for at vi når ut med budskapene våre. En del av ansvarsområdet ditt vil være å styrke oss på internkommunikasjon, med forvaltning av interne kanaler og produksjon av innhold. Du vil også ha en viktig rolle i å spille lederne våre gode med presentasjoner og annen praktisk lederstøtte.

Søk her

 

Produksjonsmedarbeider

Som produksjonsmedarbeider hos oss viser du ansvar for egen og andres sikkerhet, og bidrar i arbeidet med å opprettholde en god HMS-kultur. Mattrygghet og kvalitet sitter også i ryggraden din, og du gjør arbeidet ditt ordentlig. Du bidrar på din måte til et positivt og konstruktivt arbeidsmiljø, og ser potensialer gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid og fleksibilitet. Du vil jobbe helhetlig i hele fabrikkproduksjonen vår på Orkanger, og bidra ut i avdelinger der det er behov. Det vil si at arbeidet ditt vil variere mellom alle våre ti produksjonsavdelinger.

Søk her