13.mai 2022
Medalje i NM i kjøttprodukter 2022
Det ble bronsemedalje til Solvinge grillede kyllingvinger under årets NM i kjøttprodukter.
Solvinge grillede kyllingvinger konkurrerte i klassen grill- og spekemat.
Medaljeoversikt NM:
2022 | Bronse | Grillede kyllingvinger |
2021 | Bronse | Kyllingkjøttboller |
2021 | Sølv | Kyllingpålegg med paprika |
2021 | Sølv | Kyllingpålegg naturell |
2021 | Gull | Taco kit med kyllinglår |
2020 | Bronse | Pølser |
2019 | Bronse | Kyllingpålegg med paprika |
2019 | Bronse | Kyllingpålegg bøkerøkt |
2019 | Gull | Kyllingpålegg med basilikum og rosmarin |
2019 | Bronse | Kyllingpålegg naturell |
2018 | Sølv | Wiener |
2018 | Gull | Craig's spice dog |
2017 | Bronse | Kyllingpålegg naturell |
2017 | Bronse | Kyllingfilet med basilikum og rosmarin |
2017 | Sølv | Kyllingpålegg med paprika |
2016 | Bronse | Wiener |
Om NM i kjøttprodukter
NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.
I konkurransen deltar rundt 500 produkter fra over 60 kjøttprodusenter hvert eneste år om å oppnå NM-titler og medaljer. Poenget med kåringen er å gi norsk kjøttindustri en uavhengig og faglig tilbakemelding på produktene sine.