Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
13.mai 2022

Medalje i NM i kjøttprodukter 2022

Det ble bronsemedalje til Solvinge grillede kyllingvinger under årets NM i kjøttprodukter.

Solvinge grillede kyllingvinger konkurrerte i klassen grill- og spekemat.

Medaljeoversikt NM:

2022 Bronse Grillede kyllingvinger
2021 Bronse Kyllingkjøttboller
2021 Sølv Kyllingpålegg med paprika
2021 Sølv Kyllingpålegg naturell
2021 Gull Taco kit med kyllinglår
2020 Bronse Pølser
2019 Bronse Kyllingpålegg med paprika
2019 Bronse Kyllingpålegg bøkerøkt
2019 Gull Kyllingpålegg med basilikum og rosmarin
2019 Bronse Kyllingpålegg naturell
2018 Sølv Wiener
2018 Gull Craig's spice dog
2017 Bronse Kyllingpålegg naturell
2017 Bronse Kyllingfilet med basilikum og rosmarin
2017 Sølv Kyllingpålegg med paprika
2016 Bronse Wiener

 

Om NM i kjøttprodukter

NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.

I konkurransen deltar rundt 500 produkter fra over 60 kjøttprodusenter hvert eneste år om å oppnå NM-titler og medaljer. Poenget med kåringen er å gi norsk kjøttindustri en uavhengig og faglig tilbakemelding på produktene sine.