Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22.mai 2019

Norsk Kylling er årets kvalitetsbedrift 2018 i REMA 1000

Norsk Kylling tildeles prisen årets kvalitetsbedrift 2018 for målrettet kvalitetsarbeid gjennom de siste årene.

Drifts- og kvalitetssjef Klara Steinvik er stolt av arbeidet som legges ned i hele verdikjeden.

- Dette betyr at vi har blitt mange hakk bedre. Det forplikter samtidig til å fortsette det gode arbeidet og bli enda bedre, og vi vet selv at det er mange områder som fremdeles må forbedres. Prisen er en utmerkelse til hele organisasjonen, og det er veldig mange som skal klappe seg selv på skuldra.

Begrunnelse

Selskapet har styrket sin merkevareposisjon gjennom et kompromissløst arbeid med kvalitet og ansvar som har gjennomsyret hele verdikjeden, og vært et premiss fra den enkelte produsent og helt frem til kunden.

Det imponerende arbeidet med å implementere Hubbard har satt en helt ny standard for dyrevelferd i bransjen spesielt og i norsk dagligvaresektor generelt.

Gjennom eksemplarisk kunde og reklamasjonsoppfølging, som ivaretar kunden og REMA 1000 på en svært god måte, har Norsk Kylling også satt en høy standard for profesjonell kundedialog. Kvalitetsavdelingen arbeider svært grundig, og har kort responstid og søker hele tiden på å forbedre egne og selskapets ferdigheter og metoder.

Selskapet gjennomfører kvalitetsarbeidet opp imot GFSI-standard, og kvalitetsavdelingen holder et meget høyt faglig nivå, som fungerer som en sentral ressurs inn mot REMA 1000 og REMA Industriers øvrige selskaper.

Norsk Kylling leverer varer av høy kvalitet som er produsert på en ansvarlig måte.