Scandic Hotels forplikter seg til dyrevelferdsstandarden ECC
I sommer får du kjøpt kylling fra Norsk Kylling på Scandic-hoteller i hele Norge.
Med overgangen til ECC-sertifisert kylling, viser Scandic at de er opptatt av dyrevelferd og bærekraftig matproduksjon. ECC-sertifisert kylling har mindre sykdom, bedre helse, mer plass i fjøs, og et mer aktivt liv enn standardkyllingen som produseres i Norge.
I løpet av sommeren finner du ECC-merket i à la carte-menyene på alle kjedens hoteller i Norge. Etter hvert også på konferanse- og bankettmenyer.
Norsk Kylling er stolt over å ha landet denne avtalen, og ser fram til samarbeidet med det som er Nordens største hotellkjede.
- Vi er glade for at Scandic Hotels har samme fokus som oss på ansvarlighet og dyrevelferd. Vi håper at mange besøker hotellene deres og spiser smakfull kylling med god samvittighet i løpet av sommeren, sier markedsdirektør i Norsk Kylling Hans Petter Øien Kvam.