Norsk Kylling søker erfaren kokk til vår kantine på Orkanger
Norsk Kylling har som mål å være en ledende aktør innen trygg, ansvarlig og bærekraftig matproduksjon! Norsk Kylling er opptatt av åpenhet, transparens og tverrfaglig utvikling.
Anlegget til Norsk Kylling på Orkanger huser slakteri, foredlingsanlegg, visningssenter og administrasjon. Vi drifter en kantine hvor kvalitet, trivsel og tempo går hånd i hånd. Våre gjester er kollegaer som setter pris på gode måltider, sunn variasjon og litt ekstra omtanke på tallerkenen. Med vårt visningssenter så følger det også med en del møtematproduksjon.
Vi bemanner nå opp og søker en driftig kokk som ønsker en variert arbeidsdag da vi serverer frokost og lunsj, i tillegg til møtemat og kakebaking. Du har et ønske om å være med å utvikle konsept og vår leveranse på huset. Kjøkkenteamet vil telle 3 fulltidsansatte inkludert deg.
Hos oss vil du være en del av et Norsk Kylling-team med hektiske og morsomme dager på jobb. Vi er opptatt av at alle skal trives og vi har stort fokus på det sosiale og et godt arbeidsmiljø.
Dine oppgaver:
Sørge for at våre ansatte, gjester og besøkende får gode matopplevelser hver dag.
Kvalitetssikre produksjon og mattrygghet i alle ledd
Bidra til å utvikle menyen - vi vil gjerne at du setter ditt preg på den
Bidra til innkjøp og kostnadskontroll
Fokus på bærekraft gjennom redusert matsvinn og sunne menyer
Noe kveld og ettermiddag må påregnes ved arrangement på huset
Ved lav aktivitet kan det være aktuelt å bistå produksjonen
Servere med et smil